purkin koko 200g
purkissa jauhemainen ja nestemäinen ainesosa
jauheen sävynä valkoinen
Valmistus ohjeet 100g:n pitsimassaa
Kaada noin 56ml vettä kulhoon. Lisää 42g (n.4rkl) jauhemaista ainesosaa. Sekoitetaan sähkövatkaimella pari minuuttia.
Lisää 3g (n.1tl) nestemäistä ainesosaa. Vatkaa 5-10 minuuttia, kunnes tuote näyttää täysin sileältä ja tasaiselta. Pitsimassa on käyttövalmis. Ainesosat: riisitärkkelys, fruktoosi, glukoosi, sakeutusaine E440, väri E171, makuaine: vanilja, säilöntäaine E202, kosteudensäilyttäjä E422, emulgointiaine E433.
Gluteeniton, vegaaninen.
Valmis pitsimassa säilyy ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa 7 päivää.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.